logo
0
0 €
Zdieľať

Vyhraj unikátny skladací elektrobicykel BESV za 2200 €

Vyhraj unikátny skladací elektrobicykel BESV PSF1 v hodnote viac ako 2200 €. Ako sa dostaneš do hry? Stačí, aby si dokonca júna nakúpil v trenčianskej predajni Origos na Kasárenskej ulici 2050 v areáli COLD aspoň za 99 €. Začiatkom júla vyžrebujeme výhercu, ktorý si užije cyklistické prázdniny na tomto nielen dizajnovom kúsku. Držíme vám palce a tešíme sa na vašu návštevu showroomu Origos.

Vyhraj unikátny skladací elektrobicykel BESV za 2200 €

Bicykel BESV PSF1 je kompaktný, ľahký a skvele ovládateľný skladací elektrický bicykel, ktorý ponúka neobyčajný komfort. Prepracovaný systém skladania oceníte pri prevoze. Zaberie skutočne málo miesta. Dvadsaťpalcové kolesá ho robia mimoriadne ovládateľným a aj bez motorovej pomoci ide ľahko a svižne. Vďaka 378 Wh batérii najazdíte na jedno nabitie až 75 km. Zadný motor Bafang poskytuje dostatočný výkon aj pre zvládnutie väčších stúpaní.

Navštívte trenčiansku predajňu Origos. Profesionálny personál vám pomôže vybrať model bicykla na mieru pre vás. Pohodlné parkovanie a skúsený predavači s cyklistickou minulosťou odpovedia na všetky vaše otázky. Poradia vám s výberom bicyklov, ale aj všetkých cyklistických doplnkov.

 

 origos predajna trencin obchod eshop

Origos prináša zákazníkom produkty, ktoré využije každý bez ohľadu na pohlavie alebo vek. Originálny dizajn, cenová dostupnosť, bezpečnosť a skladové zásoby patria medzi prednosti našej spoločnosti.

V predajni na Kasárenskej ulici v areáli Cold a na e-shope nájdete takmer dvadsať značiek z celého sveta. Nechýbajú prémiové bicykle francúzskej značky Sunn, elektrobicykle BESV s technológiou inteligentnej batérie umožňujúcej dlhšie jazdy a efektívne využívanie energie, ultraľahké, ergonomické, ale pritom štýlové a bezpečné detské bicykle nemeckej výroby Academy. Detské sedačky Urban Iki s dôrazom na maximálnu bezpečnosť vás upútajú minimalistickým dizajnom. Vyskúšať si môžete aj cyklovozíky TaXXi, rukavice značky Chiba s históriou siahajúcou až do roku 1853, dizajnové prilby Melon, výkonné a dizajnové svetlá značky Moon, cyklotašky s patentovaným závesným mechanizmom KLICKfix alebo kvalitné duše a plášte VEE Tire Co.

 

 origos predajna trencin obchod eshop mapa

Martin Galajda

Prihláste sa na odber nášho newslettera

Už nikdy nezmeškajte novinky zo sveta Origos.