logo
0
0 €
Zdieľať

Origos dôležitou súčasťou skvelej Detskej tour Petra Sagana

Origos sa po tretí raz v rade stal neoddeliteľnou súčasťou cyklistických podujatí Detská tour Petra Sagana (DTPS). V pozícii hlavného partnera podujatia sme sa aj v tomto roku zaradili medzi najväčších podporovateľov série nesúcej meno trojnásobného majstra sveta a šprintérskej legendy Tour de France.

Origos dôležitou súčasťou skvelej Detskej tour Petra Sagana

„Naša účasť na Detskej tour Petra Sagana má dva rozmery. Prvým je snaha spropagovať značky z obchodného portfólia Origosu. Druhým je pridaná hodnota tour, ktorou je atmosféra podujatí zorganizovaných pre deti. Radi sa pripájame k posolstvu. Je veľmi dôležité priviesť deti k športu a k aktívnemu pohybu hravou formou,“ povedal manažér Origosu pre DTPS Patrik Fabian.

 

 origos detska tour peter sagan petra sagana cyklistika preteky

Origos a naše značky ako Sunn, Academy, Melon, Kids Ride Shotgun alebo Urban Iki nechýbali ani na jednom z podujatí tohtoročnej Tour. Nechýbali sme na podujatiach zastrešených tvárou Petra Sagana v Trenčíne, Budmericiach, Zborove nad Bystricou, Demänovej, Nitre a ani na finále v Šamoríne. Nedávno skončený ročník priviedol na štart takmer tri tisíc detí a privítal takmer desať tisíc návštevníkov.

 

 origos detska tour peter sagan petra sagana cyklistika preteky

„Sme radi, že sme sa mohli predstaviť v šiestich rôznych lokalitách Slovenska. Naši súčasní i potencionálni zákazníci si vyskúšali nielen naše produkty, ale už druhý raz sme zastrešili základný servis pre účastníkov pretekov. Sme radi, že to malo veľmi dobrý ohlas,“ doplnil Fabian.

Origos a naše značky by sme radi videli na Detskej tour Petra Sagana aj v budúcom roku.

 

 

 

 origos detska tour peter sagan petra sagana cyklistika preteky  origos detska tour peter sagan petra sagana cyklistika preteky  origos detska tour peter sagan petra sagana cyklistika preteky

Martin Galajda

Prihláste sa na odber nášho newslettera

Už nikdy nezmeškajte novinky zo sveta Origos.