logo
0
0 €
Zdieľať

Privítajte novú generáciu Kids Ride Shotgun 2.0

Detská sedačka a riadidlá na bicykel Kids Ride Shotgun si získali srdcia nespočetného množstva dobrodružných rodičov, ktorí sa rozhodli zdieľať lásku k horskej cyklistike so svojimi ratolesťami. Vďaka možnosti použiť ich na širokom spektre bicyklov umožňujú rodičom vziať so sebou malé deti na MTB výlety bez zbytočných prekážok.
Privítajte novú generáciu Kids Ride Shotgun 2.0

Na trh však prichádza horúca novinka, nová generácia Kids Ride Shotgun 2.0, ktorá prináša do hry ešte viac!

Čo robí detskú sedačku Shotgun unikátnou?

Oba modely, pôvodný aj nový Shotgun 2.0, sú unikátnymi produktmi v segmente horskej cyklistiky pre rodičov a deti. 

Detské sedadlo Shotgun sa umiestňuje na rám bicykla a nemá žiadne popruhy. Deti sa tak pri jazde učia správne držať, rozložiť váhu a nebyť len pasívnym spolujazdcom. Sedadlo umožňuje, aby deti sedeli vpredu a mohli sa zúčastňovať jazdy. Pre deti je jazda s Kids Ride Shotgun sedačkou a riadidlami omnoho viac aktívna a tým aj zábavnejšia a vzrušujúcejšia. 

Obe modely sú vhodné pre použitie s bicyklami s hliníkovým alebo karbónovým rámom a sedia nižšie na ráme ako ostatné sedadlá na horské bicykle. To z nich robí ideálnu voľbu pre bicykle s odpruženým rámom. Majú vystužené nastaviteľné sedadlo a udržujú vyvážené rozloženie váhy na bicykli. 

Detská sedačka Shotgun 2.0 odštartuje novú etapu 

Kids Ride Shotgun 2.0 sedačka prináša oproti pôvodnej Kids Ride Shotgun sedačke niekoľko vylepšení.  Sedadlo 2.0 má vyššiunosnosť - 27 kg, oproti pôvodným 22 kg. To z neho robí ideálnu voľbu aj pre väčšie deti. Má tiež vylepšený dizajn s rýchloupínacímmechanizmom, ktorý umožňuje jednoduchú montáž a demontáž trvajúcu iba 30 sekúnd. Pri pôvodnej sedačke vám rovnaký úkon môže zabrať od 2 do 5 minút. Shotgun 2.0 vám tak ušetrí množstvo vzácneho času.

Detská sedačka Shotgun 2.0 má dve polohy pre pegy, takže sa dá nastaviť nižšie. To oceníte najmä keď deti rastú. Znovu je tak nová verzia sedačky vhodnejšia aj pre väčšie deti. Aj napriek vyššej cene tak ušetrítepeniaze – sedačka Shotgun 2.0 takpovediac porastie spolu s dieťaťom.

Čo sa týka pohodlia, sedačka Shotgun 2.0 je viac plochá ako pôvodná. Vďaka čomu je jazda na nej pohodlnejšia aj pre staršie deti. 

Celkovo je detská sedačka Kids Ride Shotgun 2.0  významným vylepšením pôvodného modelu. Disponuje vylepšenými funkciami, ktoré robia jazdu pohodlnejšou a praktickejšou pre rodičov a deti.

Nezabudlo sa ani na nové Shotgun riadidlá 2.0

Riadidlá Kids Ride Shotgun 2.0 boli vylepšené oproti tým pôvodným. Pochváliť sa môžu iným tvarom úchytu a majú o niečo menšípriemer - čo je ideálne pre malé deti. Vďaka týmto parametrom sa dieťa môže držať riadidiel ešte pevnejšie a lepšie si nacvičovať správne rozloženie hmotnosti pri jazde. Pozitívny vplyv to má aj na bezpečnosť.

Montáž a demontáž je expresne rýchla, takže používateľ  zbytočne nestráca čas.

Detské riadidlá Kids Ride Shotgun 2.0 ponúkajú rodičom aj deťom mnoho výhod a sú skvelým upgradom oproti pôvodným riadidlám.


Kids Ride Shotgun je skvelou voľbou pre rodičov a deti 

Veľké príbehy majú osobnosti.  Zvážte vyrozprávanie veľkého príbehu, ktorý vystihuje osobnosť. Príbeh s osobnosťou pre potenciálnych klientov Vám pomôže pri budovaní vzťahov. Dá sa to pomocou jemných vtipov, ako sú výber slov alebo fráz. Duďte autentický a píšte váš pohľad, nie skúsenosti niekoho iného.

Skvelé príbehy sú pre každého, aj keď sú napísané iba jedného. Ak sa pokúsite písať pre široké publikum, váš príbeh nebude uveriteľný. Málokto sa bude zaujímať, preto píšte osobne.

 

Matej Lisík

Prihláste sa na odber nášho newslettera

Už nikdy nezmeškajte novinky zo sveta Origos.