logo
0
0 €
Zdieľať

Vyskúšaj si nabitý mestský elektrobicykel Eovolt Pro na vlastnej koži

Uprednostňujete ekologický typ dopravy, či plánujete hodiť rukavicu dopravným zápcham? Využívate vlaky a autobusy, ale stále to máte domov alebo do práce ďaleko? Riešením je kompaktný skladací elektrobicykel Eovolt. Stále váhate? Zastavte sa v trenčianskej predajni na adrese Kasárenská 2050 a na vlastnej koži si vyskúšajte nový Eovolt Afternoon Pro.

Vyskúšaj si nabitý mestský elektrobicykel Eovolt Pro na vlastnej koži

Inovatívne kompaktné bicykle Eovolt prinášajú kombináciu špičkových technológií a francúzskeho šarmu. Dožičia vám komfort, aký si zaslúžite. Zaujmú nielen svojou praktickosťou, ale aj atraktívnym a nadčasovým dizajnom. Prekvapia nízkou hmotnosťou, výkonnosťou a v neposlednom rade skladacím systémom. Ten oceníte najmä pri cestovaní, prevoze v aute, uskladnení v byte alebo „parkovaní“ v kancelárií.

Pro verzia mestskej elektrickej skladačky prináša zjednodušené skladanie. Magnet medzi kolesami zaisťuje spoľahlivé spojenie. Batéria má dojazd takmer 70 km. Motor je vybavený automatickou prevodovkou, ktorá zvolí správny prevodový stupeň bez toho, aby ste museli myslieť na radenie. Systém automatického radenia je nezávislý od vašej batérie. Hoci je vaša batéria vybitá, prevodové stupne sa preradia automaticky. Oceníte aj remeň nahradzujúci mastnú reťaz a osvetlenie využívajúce automatickú aktiváciou.

Nový Eovolt Afternoon Pro si môžete vyskúšať v trenčianskej predajni na Kasárenskej ulici 2050. Našliapaný „showroom“, pohodlné parkovanie a skúsený personál s cyklistickou minulosťou odpovie na všetky vaše otázky.

 

 

 

 eovolt elektrobicykel pro afternoon mestsky bigykel test vyskusaj

Martin Galajda

Prihláste sa na odber nášho newslettera

Už nikdy nezmeškajte novinky zo sveta Origos.