logo
0
0 €
Zdieľať

Porovnajte si Eovolt v prevedení V2 a V3

Kompaktné riešenie v kombinácii so skvelým pohonom. Také sú skladacie elektrobicykle Eovolt. Navrhnuté sú tak, aby vám zjednodušili všetky vaše cesty a uľahčili život v mnohých situáciách. Navyše, doprajú vám ekologickú a pohodlnú cestu do práce, na stretnutie, alebo za kamarátmi.

Porovnajte si Eovolt v prevedení V2 a V3

Mestské elektrické skladačky montované na predmestí francúzskeho Lyonu zaujmú na prvý pohľad svojim nadčasovným dizajnom. Za týmto bicyklom sa však skrýva omnoho viac. Atraktívny vzhľad nie je jediným plusom týchto bicyklov. Prekvapia vás svojou ľahkou váhou, výkonnom a taktiež skladacím systémom. Oceníte ho pre pohodlného uskladnenie v aute, v byte alebo v kancelárií.

V našej ponuke nájdete dva modely bicyklov Eovolt a oba nájdete vo dvoch prevedeniach. Modely Morning 16" a Afternoon 20" vám ponúkame ako V2 a v novšej verzii s označením V3.

 

 eovolt elektrobicykel v2 v3

Aby sme vám uľahčili výber, prinášame vám najdôležitejšie rozdiely medzi modelmi V2 a V3. V prospech V3 hrá dlhšia výdrž batérie vďaka snímaču krútiaceho momentu, nový LCD displej, alebo pevná vidlica modelu Afternoon.

 

 eovolt elektrobicykel v2 v3  eovolt elektrobicykel v2 v3

Martin Galajda

Prihláste sa na odber nášho newslettera

Už nikdy nezmeškajte novinky zo sveta Origos.